Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[DOWNLOAD] "Bara tre kan leka sÄ" by Denise Rudberg # eBook PDF Kindle ePub Free

Bara tre kan leka sÄ

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Bara tre kan leka sĂ„
  • Author : Denise Rudberg
  • Release Date : January 20, 2013
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 880 KB

Description

För ett par Är sedan lanserade Denise Rudberg en helt ny genre - elegant crime. Första boken om Marianne Jidhoff, Ett litet snedsprÄng, blev starten pÄ en ny fas i hennes författarskap, och hennes största framgÄng hittills. Konceptet bestÄr av kriminalhistorier i överklassmiljö, och rymmer allt som behövs för att skapa en spÀnnande historia makt, pengar, flÀrd och dekadens.
Den högt uppsatte och mycket folkkĂ€re politikern Bror Hemros Ă„terfinns död i sitt hem pĂ„ David Bagares gata i Stockholm. Mordet Ă€r extremt makabert. Han och hans hustru tycks ha haft ett ytterst normalt liv, men dĂ„ man börjar nysta i fallet dyker miss­tanken upp att mordet hĂ€nger ihop med en prostitutionsutredning som polisen arbetat med i flera Ă„r, men som lagts ner pĂ„ grund av bristande bevis.
Samtidigt försvinner tvĂ„ kvinnor, bĂ„da bosatta pĂ„ Östermalm, under mĂ€rkliga former under ett och samma dygn: Nadia Yvreus, 36 Ă„r och förĂ€ldraledig tvĂ„barnsmamma bosatt pĂ„ KarlavĂ€gen tillsammans med sin make, och Nickis Ejlund, 45 Ă„r och innehavare av en exklusiv barnklĂ€desbutik pĂ„ Östermalm. Kan det finnas nĂ„gra samband med mordet pĂ„ Hemros?
Detta Ă€r upptakten till den tredje boken i serien om Ă„kla­garsekreterare Marianne Jidhoff, kriminalkommissarie Torsten Ehn och kriminalassistent Augustin Madrid den trio som bildat en specialenhet inom polisen, och som i det tysta arbetar med fall dĂ€r risken för lĂ€ckor inom polisen mĂ„ste elimineras totalt.
Marianne fÄr i samma veva ett brev dÀr en granne önskar att fÄ köpa sommarhuset pÄ Dalarö. Hon bestÀmmer sig för att ta med barnen dit för att diskutera vad som ska göras. För inte kan hon vÀl sÀlja sitt Àlskade Dalarö?
Torsten har fortfarande inte smÀlt det faktum att hans son Noah Àr homosexuell, men tycker inte om sig sjÀlv för att han har problem med det. Samtidigt gör kollegan Pia en ovÀntad entré i hans ungkarlsliv, som tar all hans energi i ansprÄk.
Augustin drömmer alltmer om ett liv tillsammans med Elise, men Àr hon beredd att gÄ in i en ny relation sÄ snart efter sin skilsmÀssa, och framför allt: Àr hon beredd att lÄta honom trÀffa sina barn?
Precis som i de tidigare böckerna bjuder Denise Rudberg i Bara tre kan leka sÄ pÄ en spÀnnande berÀttelse parad med elegant underhÄllning i överklassens salonger.


PDF Ebook Download "Bara tre kan leka sÄ" Online ePub Kindle